TGIF

Är mitt inne i pluggbubblan, inte mycket jag unnar mig att göra under dessa dagar då jag har så lätt att tappa fokus. Men ikväll blir det faktiskt idolfinal och imorgon en runda till pollen. Kan jag tycka att jag är förtjänt av, är faktiskt mycket som gått i lill-hjärnan min de senaste dagarna.

Första snön kom förresten inatt, bättre sent än aldrig. Även om jag gärna sett att den kommit ännu senare, 23 december är väl lagom! Och stormen Sven är fortfarande kvar, lär blåsa bort när jag ska gå hem ikväll.

20131206-190508.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s