24 timmar

Dygnet har 24 timmar, det är 1440 minuter och ännu fler sekunder. Ändå känns det som att jag inte har tid med någonting, som att alla timmar flyger iväg och jag hinner inte ikapp dem. Aldrig förr har jag önskat mig så pass många fler timmar än vad moder jord ger oss och nu behöver jag det verkligen. Går snart på ett 3 veckor långt ”jullov” och ändå känner jag att det inte räcker till för allt jag vill och måste göra. Hur gick det här till egentligen? Vad gör jag för fel egentligen? Eller är det så här för de flesta? Att man aldrig riktigt hinner med allt man faktiskt ska göra. Har vänner jag inte sett på för länge, min extra familj som jag inte haft tid att åka upp till och massa skolarbete som jag ligger efter i.

Därför sitter jag och kämpar med ett av alla skolarbeten, Excel har aldrig varit mitt favoritprogram och kommer nog aldrig att bli heller om jag ska vara ärlig. Vi funkar inte ihop och jag önskar jag kunde säga att det inte är Excels fel utan mitt.. men det går bara inte. Vi passar inte ihop och borde  definitivt inte spendera så många timmar ihop som vi faktiskt gör. Men om det är någon gång man ska bita i det sura äpplet och blicka framåt är det ju faktiskt nu!

Vad som inte dödar – härdar. Så vi ses helt enkelt efter examen 2015, om jag ens är färdig då!

large

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s