In riding a horse we borrow freedom.

Idag under ridturen klickade allt! Jag & Vilda hade en sån himla härlig stund i skogen ihop och allt gick mycket bättre än jag förväntat mig. Efter förra veckans pass som inte gick helt hundra och där mitt självförtroende fick sig en rejäl törn red jag idag ut utan några förväntningar alls. Men hon gick som en jävla klocka, helt underbar den där lilla hästen! Kände hur leendet gick från öra till öra och inte ens regnet gjorde upplevelsen sämre!

20131219-232004.jpg

Det är dagar när jag är i stallet som jag oftast brukar tänka lite extra (tänker på henne flera gånger om dagen!!) på min fina tös som är kvar på ön. Kan knappt föreställa mig hur glad jag kommer av att se henne igen, helt surrealistiskt att det gått 4 månader redan. Men om 8 veckor är det i hennes steg som mitt hjärta kommer att pumpa utan ren och skär glädje. Saknar henne så!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s