Söndag

Vilken härlig start min söndag fick. Red ut på en tur tillsammans med Karin & Agnetha! De visade mig ännu en runda och idag fick pollarna minsann jobba då det var mycket klättring involverat. Flora var lagom glad över det, men nu börjar hon bli fin i hullet & få muskler! Något coolt som hände var att vi mötte inget mindre än tre älgar (!) på turen, alla var lugna & fina förutom jag och Vilda typ.. Men jag va helt fascinerad över att de var så nära och inte sprang direkt när de såg oss. Tydligen hade de varnat för dessa älgar då de springer nära E22:an vid Listerby och innan var de 4.

Efter stallet var det direkt till jobbet där jag höll på att avlida på grund av min rygg. Den krånglar fortfarande och det känns som att hela ryggen krampar när jag sitter upp. Men fick någon mirakelkräm av mamma, så hoppas på mirakel nu!

20131222-231321.jpg
Försökte få en bild på älgarna men eftersom jag blev helt fascinerad glömde jag bort kameran och när jag väl fått upp den sprang de precis. Story of my life..

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s