Only look back if the view is good

Gick på stan med glädje som spratt i hela kroppen. Behövs inte alltid fina middagar, ”häftiga” saker att göra eller galna partyn utan ibland räcker det att gå på stan och shoppa med sina vänner för att sedan avsluta med en fika. Det är stunder som dem vi hade idag som jag saknar, i mitt vardagsliv. Spontana saker att göra tillsammans. Men istället för att deppa ihop över att många snart lämnar igen, ser jag fram emot de resterande dagarna. Vet att morgondagen kommer bli väldigt rolig, för det blir den alltid tillsammans med er. Och så har vi den 4:e att se fram emot, längtar redan!

20131230-232715.jpg

20131230-232721.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s