Juledagar

Har helt glömt bort vad det här med blogg är i juletider. Har tagit ledigt några dagar, både från skolarbete och datorn. Vilket har varit välbehövligt. Men nu är jag mer taggad än nånsin. 2014 ska bli mitt år.

Så vad har hänt i juldagarna? En himla massa och jag har haft SÅ HIMLA SKOJ. Förstår varför juletider kallas för hemvändarårstid och uppskattar verkligen att alla kommer hem till mig igen. Utan att egentligen ha planerat juldagen mer än att vi ville ses så slutade det med en spontan förfest hos mig. Kvällen innan skickade jag ut SMS och de som var i stan kom (förutom Svante som råkat ”tysta ner” vår sms-grupp och missade detta) och jag hade den bästa förfesten på länge. Detta för att det var så himla längesen som vi var samlade. Och precis som Elina sa: varje gång vi träffas så undrar man varför vi inte gör det oftare? På något sätt har vi ju ändå vuxit upp tillsammans i och med att vi blev vuxna ihop och jag tror att vi kommer att gå på varandras bröllop och jämnårs-fester. Det är så enkelt när vi träffas, man kan vara sig själv och jag på något sätt skiner upp och blir stolt att vi, efter 4 ½ år efter studenten fortfarande hänger ihop. Det är inte av en slump.

Vid 11 tiden gick vi till Harrys där ett drinkbord var bokat och där träffade vi många som kom och mötte upp oss. Trevliga återseenden och mycket snack. Precis som det ska vara. Dock lyckas jag typ tappa bort nästan alla när vi skulle gå därifrån, som det brukar vara med andra ord. Men hittade hem i alla fall ;)

Dagen efter var tanken att åka och rida med Nanna, men blev spelkväll med henne istället i Agdatorp. Det mysigaste jag gjort på länge. Sådan gemenskap på gården och nån gång i livet vill jag också bo så, men det kommer väl.. Spelade UNO, något man bygger världar i och även ”när då då?” och hade nog mest tur i alla spel ändå.

Igår åkte jag och red det första jag gjorde på morgonen (efter att ha dragit mig i sängen ett bra tag…). Första gången barbacka på Vilda och gick bättre än förväntat, åkte inte av en enda gång, hehe. Härliga gångarter och jag bara satt och var hur glad som helst. Precis vad jag behövde för att slippa tänka på alla bekymmer för en stund. Helt klart inte sista gången jag rider utan sadel, ska även försöka frälsa Karin.. ;) Därefter åkte jag ut till Hoby och här har jag blivit kvar. Kvalitétstid och plugg kombinerat.

IMG_1265 IMG_1269 IMG_1286 IMG_1291 IMG_1276 IMG_1260

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s