Min första tävling

I måndags var det dags för min första tävling ever! Trodde aldrig att den dagen skulle komma, men jag fick möjligheten då Karin inte riktigt ville rida smalín. Det är en tävling där man rider på tid och ska göra ett par moment. Det är aldrig samma. Vi skulle hoppa två hinder, flytta ett föremål från en tunna till en annan, slalom, lite bommar och sådär. Hade jag inte stött till bommarna (kom alldeles för snabbt emot dem) så hade jag kommit topp 3. Men jag är så nöjd med resultatet och det viktigaste var att det var kul och det var verkligen så kul! Karin körde firmakeppnin med Vilda och då satt jag på läktaren istället. Den var aningen rörig då alla 15 hästar skulle in samtidigt på banan och bedömas och dessutom så var det någon SM-häst med (som också otippat nog vann) så lite olika klasser hade ju varit att föredra. Men en kanondag tillsammans med likasinnade.

1491773_10152101183115138_1815176799_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s