“Be the change that you wish to see in the world.”

Frånvarande och lat på bloggsidan kan man nog säga va? Men nu är jag här och tittar in igen. Bättre sent än aldrig är mitt motto och man hinner inte alltid med allt man önskar. Dagarna flyter lite ihop och det känns aningen konstigt att sitta vid sitt skrivbord alldeles ensammen, med tanke på att jag spenderar mycket av min tid antingen i Hoby, Nättraby eller Binga. Vilket är precis så som jag vill ha det. Vi kämpar nämligen med vårt tentaplugg och vet inte om vi kommer varken framåt eller bakåt, men räknar uppgifter nu i alla fall och det känns aningen hoppfullt.

Men hjärnan är någon annanstans. Kommer på mig själv hela tiden att tänka på att det bara är 5 veckor kvar till Island nu. Allt är snart fullt betalt och det ”enda” som kvarstår är själva resan. Iiiiiiiiiiiiih. Kan inte förstå det, kommer nog inte göra förrän vi landar i Keflavík. Flera fina dagar uppe hos Jóhann väntar och sen ska jag ÄNTLIGEN få pussa på min egna. Hon kommer vara alldeles tjock och fluffig men ändå helt perfekt. Detta kommer bli helt underbart.

20140110-090157.jpg

20140110-090214.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s