Drápa

När jag åkte från Island lovade Sólmundur bilder varje vecka på Drápa, vilket jag såklart tog med en klackspark. Därför blev jag både förvånad & väldigt glad när jag öppnade mailen igårkväll. Där var inte bara en, utan två bilder på min lilla favorithäst. Tjock som en tunna men samma fina uttryck. Fick mig bara att sakna henne ännu mer, men nu är det nerförsbacke till vecka 8!

20140112-160738.jpg

20140112-160744.jpg
”Drápa is ready and waiting for you”

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s