Lukku-Láki Frá Stóra-Vatnsskarði

Skrev tentan igår, så nu är den över..för denna gången i alla fall. Men hoppas det gick vägen då det faktiskt gick bättre än jag någonsin trott. Kan ha varit för att vi fick ha boken till hjälp, eller så var det för att min hjärna inte är helt dum ändå. Tror dock på en kombination av båda. Åkte direkt från tentan till Mamma för att hinna umgås lite då hon åker till Stockholm över helgen. Fick med mig några fina plagg att fylla min garderob med. Vad hade jag gjort utan henne? Min trygghet i livet ♥

Började denna dagen med att börja på en komplettering på organisationen, fick 2000 ord att sammanfatta 3 kapitel med. En ganska rejäl komplettering, men det är bara att bita i det sura äpplet. Har man bara börjat brukar det gå ganska fort sen. OM man inte sitter och kollar hingstar och hur väl de passar in på sitt söta sto. Jag som inte ens skulle ha ett föl. Får se om jag råkar släppa in Drápa till Lukku-Láki Frá Stóra-Vatnsskarði i sommar..

DSC_0568Visst är han fin?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s