Lördag

20140118-230247.jpg

Härliga helg! Började igår med mat och mys hos Nanna, hon hade gjort bakad potatis med massa goda röror till! Och idag började jag dagen med en ridtur i snön.. Efter många om och men kom broddarna äntligen på. Testade även ett nytt bett och upplevde att hon faktiskt jobbade bättre under sig, kanske var det placebo – kanske inte. Karin skulle också testa det i veckan, så får se vad hon tyckte! Och nu har vi invigt resten av plugghelgen med att göra allt annat än att plugga.. Men det finns ju en morgondag för det!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s