Get back on the horse

Igår fick jag bokstavligt talat resa mig upp. Unnade mig en barbacka-tur innan jobbet. Tänkte mig inte för, då hon inte gått på några dagar vilket gjorde att hon var väldigt pigg och lite olydig.. Men det gick bra fram tills ungefär hälften av rundan då hon tog galopp och några meter senare blev ”rädd”, vilket gjorde att jag flög som en liten vante. Paniken som uppstår när man knappt kan resa sig för att hämta hästen var lite jobbig, men efter en stund hade jag styrkan tillbaka. Och Vilda var så snäll så hon stod stilla och väntade på mig. Lyckades kravla mig upp på ryggen hem och skrittade resten av vägen hem.

Eftersom jag slog i huvudet och baksidan av ryggen rejält blev det inget jobb.. Stannade istället en extra stund i stallet och hängde med alla bönor. Så härliga personer allihop. Kvällen spenderades i Agdatorp med två fina vänner <3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s