Onsdag

Snacka om storm. Sitter på skolans bibliotek och ser hur snön yr utanför. Bara att ta mig hit var en pärs. Fick skotta ut bilen och ändå fastnade den när jag var halvvägs ute ur min parkeringsficka. Ingen panik alls när jag inser att det bara är att skyffla lite till så att bussen och bilarna som var bakom kunde köra förbi. I alla fall så har jag kommit igång med statistiken, som egentligen redan skulle varit inlämnad (världens bästa lärare), och har jag tur förstår jag mig på vad det är som ska göras så den kan lämnas in. Marknadsföringen ska också slipas lite på innan jag känner mig redo för att skicka in den också. Är inne i ett flow nu och har kommit på att det här att sitta i skolans bibliotek alldeles själv är så himla bra för mig. Inget som kan disktrahera mig, ingen tvätt att tvätta eller disk jag kan ta mig an. Perfekt helt enkelt!

Annars så händer det inte för mycket i mitt liv just nu, utan rullar istället på precis som jag vill ha det. Mycket skola, vänner och hästar såklart. Att få komma till stallet och prata av mig gör mig inget annat än gott och att känna att man har blivit en i gänget är hur härligt som helst. I helgen tog vi en långritt tillsammans med fika som vi intog vid en fryst fin sjö. Blev introducerad till mums mums mosad i en fralla och det är faktiskt godare än det låter. För övrigt vet jag inte riktigt vad jag mer kan dela med mig av, så istället bjuder jag på lite bilder som annars bara ligger och skräpar i telefonen till ingen nytta.

20140129-193725.jpg

20140129-193734.jpg

20140129-193742.jpg

20140129-193751.jpg

20140129-193757.jpg

20140129-193806.jpg

20140129-193817.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s