Du älskar inte en häst för att den är vacker, den är vacker för att du älskar den.

Torsdag och tröttare än nånsin. Väntar på att saker ska hända samtidigt som jag egentligen inte har tid för att något ska hända. Då jag har så dålig självdisciplin skulle jag egentligen åkt till bibblan idag igen, men när klockan ringde imorse hade jag verkligen ingen lust med det. Istället har jag läst lite i boken, skurat badrummet, tvättat typ 5 maskiner tvätt och lagat mat. Ni ser ju vad som händer med mig när jag blir lämnad ensam hemma, men min lägenhet är nöjd i alla fall. Blir nog ett drag eller två med snabeldraken också innan jag sätter mig i bilen (som jag först måste skotta fram).

Ikväll blir det nämligen hederligt häng i Agdatorp. Lite Farmen och kanske någon god efterrätt. Fast det kan jag nog glömma nu när Nanna bantar.. får stanna och köpa lite frukt istället så kör vi på en fruktsallad. Mums.

IMG_3839

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s