Fredag

Igårkväll efter en härlig kväll hos Nanna tänkte jag att imorgon, imorgon ska bli en produktiv dag. Om den har varit det hittills? Njaaae. Inte om det inte räknas att buda på ridstövlar på nätet, slå in present till sin chef och läsa lite ur en skönlitterär bok. Men nu är jag på G. Bryggde extra kaffe och startat igång datorn. Idag ska två arbeten in, helst innan jag börjar jobba i eftermiddag. Helg finns  det ju inget som heter om man är student, då vi jobbar dygnet runt känns det som.

strengh..t

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s