Recharged

Vilka vårkänslor jag har fått idag. Och batterierna är laddade. Mötte upp tjejerna i Växjö i lördags och gick på Elinas inflyttningsfest! Vilka tjejer ni är! Och vad jag är glad att jag har er! ❤️ Söndagen blev lugn och veckan startade jag med en fika tillsammans med Miriam. Har inte sett kvinnan på hur länge som helst känns det som, så det var verkligen på tiden! Så mycket som har hänt sen sist. Nu är det nedförsbacke till Island och jag tror ingen kan vara gladare än jag!

20140210-223338.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s