Det är visst nån som är tillbaka..

Tillbaka i min egna säng, för första gången på två veckor. Får frågan av människor jag pratat med hur det känns att vara hemma igen. Känns alltid lika tråkigt att svara på den frågan, då jag inte alls tycker om tanken på att vara hemma igen. Det är något visst med Island som gör att jag känner mig som hemma. Och jag har verkligen haft en häftig vistelse där dessa 12 dagar. Fattar fortfarande inte hur vi kunde ha sån tur med hela sällskapet. Alla som var med var helt underbara och det känns så bra i magen. Att ha delat detta med dem.

Och att få chansen att hälsa på lite hos Sólmundur och Sjöfn var också hur bra som helst. Hade en finsk tjej, vid namn Leena, som sällskap och vi hade riktigt kul ihop. Men det bästa av allt var nog att få sitta på Drápa igen. Det märks att både jag och hon har fått tänka till lite sen sist och det gick bättre än nånsin. Trots att det gått ett halvår sedan jag, eller någon över huvud taget, satt på henne. Är så spänd på vad vi kommer kunna åstadkomma i sommar. Myror i hela kroppen. Vill ha sommar på Island så snabbt som det bara går.

Men det går inte att vara bitter över att man är hemma. Jag är glad, glad för alla människor jag har här som jag har saknat. Ikväll har jag hängt hos Mamma och imorgon blir det troligtvis lite häng med Martina, Johanna och Agdatorp på kvällen.. Börjar bra det här. Ska även hinna plugga också, men tänkte att jag och Martina kunde plugga ihop. Nu när vi faktiskt läser samma ämne, samtidigt. Har typ aldrig hänt innan. Dumt av oss att gå på olika skolor, men lätt att vara efterklok.

Nu ska jag fortsätta kolla på SATC och sen sova. Lovar att ladda upp lite bilder och mer från resan. Kanske imorgon eller i helgen.
Natalie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s