Island

Hej! Jag vet att jag knappt berättat något om resan. Men när man kommer hem får man helt plötsligt så himla mycket att berätta att det är enklast att inte berätta något. Försöker lägga ut lite bilder på både Facebook och Instagram (heter nats90 där!) men måste erkänna att jag är rätt så dålig på det med. Därför tänkte jag dela med mig av en video som Yvonne pusslat ihop som är ett bildspel från våran resa. Blir alldeles  varm i kroppen när jag tittar på klippet. Kika gärna om ni är nyfikna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s