Söndag

Hela helgen har svischat förbi och så var det plötsligt söndagskväll igen.. Hade massa storslagna planer att jag skulle plugga. Försökte i fredags, men gick sådär.. så istället fikade jag med Martina och kollade på Let’s Dance i Agdatorp. Där snackar vi produktivitet. Lördagen gjorde jag lite nytta i lägenheten istället för statistiken och sedan kalas i Kallinge innan jag intog Galgamarken och umgicks med Carro och Emma. Ibland behövs det inga avancerade planer, kan vara ganska skönt att sitta och snacka med varann istället.

Idag har jag äntligen fått hoppa upp på Vilda igen. Kändes så himla stor om man jämför med Drápa (som var mycket mindre än vad jag kom ihåg henne) men lyhörd och trevlig som vanligt. Red på ett tre-delat och tyckte inte riktigt om det. Känns som om hon går bäst när hon har det stången, så ska testa det imorgon när jag åker dit innan jobbet. Var där ikväll med, känns som om jag satt där igår. Men man ska inte klaga. Det är trevlig miljö och trevliga arbetskamrater.

Nu ska jag gå och lägga mig. Upp tidigt i morgon för att hinna med allt jag hade tänkt göra. Skola, häst och jobb. Men nu är i alla fall lägenheten skrubbad (till och med skurat!!) så den behöver jag inte tänka på. Hej då!

IMG_0347Saknar dig så himla mycket. Bara 4 månader, sen är jag tillbaka igen. Min fina tjej ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s