Min helg

Tjoff sa det och så var det måndag igen. Men eftersom jag har haft en sån bra helg med chans till utvilning är jag inte den som är bitter. Har hunnit träffa många människor som jag trivs med och som ger energi istället för att ta. Och igår avslutade jag helgen hemma hos mamma som kommit hem från Venedig igen. Vi (jag) lagade en jättegod middag som vi åt tillsammans med ett glas vin och hennes nya granne Pia. Precis vad jag behövde. Nu är det dags att kicka igång denna veckan på riktigt!

20140317-114450.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s