Ingen vanlig dag

18 mars 1990, Elinas dag. Idag blir du 24 år och eftersom du är den som har minst åldersnoja av oss alla gör det dig ingenting att du blir ett år äldre. Jag vill bara passa på att gratulera dig, då jag inte har någon möjlighet att köra upp och fira dagen tillsammans med dig. Jag är så himla glad över att du finns i mitt liv. En starkare person är svårt att hitta & jag vet att skulle det vara något så finns du alltid där. Nästa år firar vi med dunder och brak! Saknar dig så himla mycket! ❤️

20140318-183948.jpg

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s