We only live ones, so live with the ones you love.

Det är faktiskt ingen vanlig fredag idag. Idag fyller Johanna år, en person som är en som stöttar mig när jag behöver och som är en sann inspiratör. Otroligt stark, kreativ och omtänksam. Kan knappt förstå att det var 10 år sedan jag cyklade upp utanför deras hus i Ledja, tiden går så skrämmande fort. Men jag är glad att jag gjorde det, för bara tanken på att dörren alltid står öppen är så otroligt fin. Och ni är så fina! ♥ Och jag är så glad att jag har er. Ses i morgon!

DSC_1929

Typ den enda bilden som existerar på oss, varför det är så vet jag inte. Får ta fler i morgon! I alla fall, stort grattis! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s