JAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Biljetten är bokad, är så hima himla glad!!! Om 40 dagar är det JAG som får pussa på MIN häst! Och på Háfeti och börja min sommar på riktigt. Vet att jag har sagt att jag skulle åka efter midsommar, men det blev lite andra planer istället. Fick lägenheten uthyrd tidigare och skolan slutar i början på juni. Ser ingen anledning att sitta hemma och vänta på att få åka iväg när det inte finns några som helst tveksamheter att jag vill iväg. Åh Drápa, snart ses vi igen! ♥

IMG_3835

Annonser

2 kommentarer

  1. penzokarin · april 30, 2014

    Neeeejjj!!!! Vilda blir sååå ledsen när du åker!!! Jag oxå :/
    Men jisses vad jag är egoistisk nu! Klart du ska åka, inget som håller dig kvar här :) Tids nog har du 4 ungar Volvo och golden! :-) åk och NJUT. Kramiz

    • Natalie Eriksson · maj 2, 2014

      Jag kommer tillbaka (förhoppningsvis) i höst igen! Och du kommer ju över, det MÅSTE du! 😘

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s