Avsked

Kändes så konstigt att ta ut Vilda på en tur idag då jag visste att det var vår sista på ett bra tag. Men vet ni? Jag satt med ett leénde från öra till öra. Testade eftergift, olika tempon på tölten och samlingar. Släppte henne en gång i galoppen och bara kände hur mycket jag kommer sakna detta i sommar. I höstas saknade jag Drápa så mycket att jag hade svårt att fästa mig för någon häst. Det gör ju så himla ont att behöva skiljas. Men sista månaderna när jag hittat knappar på denna smarta häst och när vi har klickat så har hon växt i mina ögon. Hon är speciell och har personlighet, precis som Drápa. Arbetsvillig och lyhörd. Fina gångarter och en bra vilja. Fina, fina Vilda ♥ Ska lära mig så mycket jag kan i sommar så vi kan träna på det ihop i höst.

 

20140605-221810-80290496.jpg

 

Kramade också om Karin såklart. Jag har så svårt för avsked. Men tiden går fort, snart ses vi igen! Och då ska vi ta en kväll på altanen med alla babes! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s