Herkules

För en vecka sedan fick vi hem 3 hästar från grannen. Tre riktigt fina hästar och jag var spänd att få testa dem. Både Tign & Mozart är hästar många skulle drömma om (med fin exteriör och väldigt bra gångarter), ändå fastnade jag för den som var den svåraste av dem alla – Herkules. Silvermusblack och hur snygg som helst, känslig och gångarter långt över medel. Han har DET. Testade honom för första gången på en tur med tre svenskar, visste inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Det var en nervig häst som skjöt iväg som en kanonkula varje gång det hände något oväntat. Blev en minst sagt intressant tur, men vi kom hem hela och rena. Dagen efter testade Emma honom och redan då var han bättre, lika så när jag red lektion på honom för Ninni. Idag tog jag honom igen på en tur till stranden och det är som att han är en helt annan häst. Visst reagerar han fortfarande, men det är inte alls på lika mycket längre. Han har en sån fin tölt, den ökade är magisk. Och galoppen är en riktig gunghäst-galopp. Märks att jag vill ha honom med mig hem va? Får tala med grannen som äger denna pärla!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s