Tentatime

Pluggar på. Något som innan kändes som helt nytt och krångligt har börjat gå in i skallen på mig. Säger inte att jag kan allt eller vet allt, men kan nog mer inför denna tentan än den förra. Det här med att studera är svårt för mig. Har svårt att koncentrera mig och hjärnan är någon helt annanstans. De säger att man ska följa sitt hjärta och lyssna på vad ödet säger till en. Just nu passade det däremot inte alls in i min plan. Men jag återvänder. Säkert snabbare än jag någonsin anat.

Nu: ner med näsan i boken igen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s