Lyrisk ridtur

Idag var jag helt lyrisk & stolt under ridturen. Vilda gick som en liten klocka och äntligen kände jag igen henne igen. Eftersom vi inte har hängt ihop på hela sommaren tar det ett tag innan man klickar igen. Så på den långa rakan bara kände jag att jag hade henne precis där jag ville ha henne. Lyhörd, lösgjord och mjuk i munnen. Fin takt och lyssnade på tempoväxlingarna. Älskade Vilda. Det är när allt går så här bra som man förstår varför man gör det här. Magi!

Annonser

En kommentar

  1. Anna-Karin Penzo · augusti 28, 2014

    :-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s