The thrill of coming home has never changed.

Att känna sig välkommen är en sak som jag värderar högt. Efter två samtal igår var lätt att somna med ett leende på läpparna. ”Du är alltid välkommen här, det vet du!”  Nu ser jag ljuset i tunneln och jag vet att snart, snart får jag pussa på mina killar igen. Rida den bästa tölt jag känt i hela mitt liv och känna mig hemma. Om så bara för ett litet tag. Jag tror på ödet, det gör jag. Jag har bara inte tid för det ödet försöker säga mig just nu. Det kommer en tid då jag också kommer vara tillfreds med mig själv och min situation. Men än så länge biter jag ihop och gör det bästa jag kan.

DSC_8440

Annonser

En kommentar

  1. Anna-Karin Penzo · september 10, 2014

    Puss från en icke manligt kön!:-) men som tror på ödet gumman<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s