New years ewe

Idag har jag legat på soffan i stora delar av dagen och hängt med mamma. Morgondagens glammiga Natalie känns väldigt långt bort och att sitta i en stuga i skogen känns just nu väldigt lockande. Men jag vet att när jag är färdigduschad, tagit på mig min outfit och satt mig på tåget mot Malmö kommer den taggade Natalie komma fram. Jag vet att jag kommer få en fantastisk kväll i goda vänners lag som kommer bli värd att minnas.

IMG_3919Från nyår förra året. Även detta året ska jag få skåla in det nya året med denna pärla ♥

Annonser

2 kommentarer

  1. Anna-Karin Penzo · december 30, 2014

    Ha det bäst i Malmö! Gott Nytt År hjärtat<3

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s