Nyår 2014/2015

Herregud, vet inte ens hur jag ska börja sammanfatta kvällen. Men den blev bra, så himla mycket bättre än vad jag trodde från början.

Mötte upp Olivia & Elina på Centralstationen för att tillsammans åka bort till lokalen. Sammanlagt blev vi väl runt 25 personer (och fler kring småtimmarna) och det bjöds på god mat, dryck och ett härligt dansgolv. Kan nog inte komma på sist jag dansade till 05.30, även om jag och mina fötter inte riktigt är vänner idag kunde det varit värre. Är faktiskt väldigt glad för att jag åkte och fick lite tid med Olivia & Elina, fick träffa nya trevliga människor och komma bort från min håla, om bara så för ett dygn. Nu är jag redo att ta tag i vardagen igen!

IMG_6881.JPG

IMG_6869.JPG

IMG_6847.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s