Träning för Ina Wenehult

För några veckor sedan bokade jag en lektion för Ina Wenehult när hon skulle komma till Lilla Röaby. Eftersom jag tycker om hennes utlärningssätt och hur hon gör så man förstår. Det jag ville ha hjälp med var att få ner Vilda i form även när vi ökar till tölt och börja sätta undan bakbenen mer. Och vilket resultat vi fick. För första gången någonsin töltade jag Vilda i form och vilken glädje det gav mig. Denna häst alltså ♥ Och denna hästens ägare är också något alldeles extra som är så söt och ställer upp att skjutsa detta ekipage så vi kunde ha möjlighet att lära oss lite nytt. Tack, tack, tack Karin! <3

DSC_8670

Annonser

En kommentar

  1. Anna-Karin Penzo · januari 4, 2015

    Vad gör man inte för dom man tycker om😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s