Sometimes, I’m afraid to be happy because every time I’m happy, somethings goes wrong and it hurts me.

Har ni någonsin tänkt på det, hur svårt det är att visa sig svag? Hur svårt det kan vara att erkänna att man behöver ta hjälp eller bara prata ut på riktigt. Jag har i alla fall väldigt svårt för det. Att visa mig svag. Visar hellre upp ett glatt leénde och säger att allt är bra istället för att säga hela sanningen. Orkar liksom inte bryta ihop, det räcker med alla gånger jag sitter själv i bilen. Och varför är det egentligen så, att man alltid ska visa upp ett lyckligt yttre? Att man ska vara störst, bäst och vackrast. Flottaste lägenheten, nyaste årsmodellen av bil, dyr häst eller bäst betalt på jobbet. Jag vet att jag bidrar litegrann med att bara dela med mig av mina glada stunder på sociala medier, men det är för att jag vill sprida glädje.

large

 

Jag vill bara påminna er om att ta vara på varandra, vårda era relationer och verkligen LYSSNA när du pratar med någon. Kolla i ögonen. Visa empati och förståelse. Det är så lätt hänt att vardagen bara försvinner och människor du haft nära bara blir främlingar med minnen. Jag försöker vårda mina relationer & visa att jag bryr mig. Det behövs inte alltid så mycket mer än ett meddelande eller samtal. 2015 ska bli ett bra år både vänskapsmässigt, relationsmässigt och äventyrsmässigt! Det känner jag på mig.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s