Dagens ridtur

IMG_7098.JPG

Snö (..blandat med regn), en pigg häst och framsteg är väl tre ord som beskriver min ridtur på Vilda ganska bra idag. Det var två blöta, men glada tjejer som kom tillbaka till stallet igen. Under ridturen testade jag mina nya kunskaper jag fått från Ina och fick ännu en gång uppleva att Vilda töltar på i fin form och fin takt. Även om det betyder att hon behöver vara ställd i början så vet jag hur jag ska jobba vidare med henne för att hon ska gå som jag vill. Älskar att hon är så tacksam att hålla på med och hon lär mig nya saker varje gång!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s