Ett glas vin & en vän, allt annat känns så överdrivet

Igår kom en vän över för middag & vin. Vi satt i mitt kök och pratade om livet och jag tror att vi nog behövde det lika mycket båda två. Och det är inte förrän efteråt som man förstår hur viktig den här tiden ihop är. Egentligen skulle vi ha suttit och gjort vår komplettering i Excentum men eftersom den inte har någon särskild deadline kändes det viktigare att bara vara. Tänk att jag har såna människor i mitt liv, känner mig så lyckligt lottad! <3

IMG_7090.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s