Ryttarfys

Efter att ha tentat av senaste kursen fick jag tillbaka min inspiration till träningen. Jag vet att träning går att kombinera med tentaplugg men jag väljer att satsa allt eller inget. Men nu är jag tillbaka på gymmet och känner mig glad igen. Testade i måndags att jogga lite och sammanlagt blev det 2 km på rullbandet innan jag gick för att dansa Zumba. Idag testade jag mig själv lite ytterligare och fick ihop 3 km på bandet. Ingenting för vissa, men massor för mig.

Allt detta gör jag för att bli en bättre och uthålligare ryttare. Det krävs både kondition och styrka för att kunna göra sitt bästa och jag gör inte bara detta för min skull. Utan även för Vilda, Freisting och alla mina pållar på Island. Genom att väga mindre & öva upp min styrka och bålstabilitet blir jag lättare för dem att bära. Alla vinner på det med andra ord.

IMG_7107.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s