5/5 gæðingur

Det var en nöjd tjej som satt i sadel i eftermiddags. Kände att jag hade Vilda där jag ville och hon lyssnade på mig. Idag tränade vi främst tempoväxlingar i tölten och fick gensvar. Upplever att hon inte ökar farten och blir svår att stanna längre utan lyssnar bättre. Kanske har hon börjat få lite bättre balans som gör det lättare för henne. I och med att det var kramsnö kunde vi inte ta den vanliga vägen hem så det blev asfalt en lång bit. Det gjorde ingenting då jag tog tillfället i akt och tränade skritten istället. Vilda blir gärna lite trippig och vill komma in i tölt så fort man kortar tyglarna men i slutet när vi nästan var hemma tyckte jag att hon förstod vad jag menade. Ger ridpasset 5/5 gæðingur!

IMG_7172

Efteråt myste vi i stallet. Jag passade dessutom på att läsa färdigt det kapitlet jag var på med henne som sällskap. Kul med lite variation i sitt studerande och kände faktiskt att jag fick mer ro där än på många andra ställen. Kanske är stallet the place to be?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s