Hingstvisning på Island

Lite kul att se Lúkku-Láki i videon, skäcken som kommer i bild 00:16 bland annat! Tänk att man sett honom i stort sett varje dag under två somrars tid. Vilken häst alltså. Hade lätt velat ha en liten Lúkku-bebis!

Annonser

2 kommentarer

 1. Jenny Karlsson · februari 12, 2015

  Var på den där hingstvisningen, det var helt fantastiskt! Den hästen som jag fastna mest för var Þrumufleygur frá Álfhólum som Þorvaldur red, vilka gångarter den hästen hade. Den skulle jag vilja ha ett föl efter, hihii^^
  Var och jobbade på Vestra Geldingaholti ifjol våras, har du några tips på stall eller liknande där som man skulle kunna söka till? :) Du verkar ha endel kontakter, skulle helst vilja vara på södra Island.
  Tänkt att om jag inte söker till skola i höst så, vill jag fara till Island. Det är mitt sista år som YR så tänkte att till sommaren kommer jag vilja vara kvar för att tävla på FM :)

  • Natalie Eriksson · februari 22, 2015

   Kan förstå att den va det! Var där under tävlingarna förra våren och bara dreglade över alla fina hästar! :)

   Jag håller själv på att leta arbetsplats för sommaren nu och försöker sålla lite på vad som är intressant och vad som går bort! :) bättre du hör med mig lite längre fram! Finns både på Facebook (natalie eriksson, profilbild tillsammans med en manfager fux bland lupinerna) eller på Instagram (nats90)! Så ska jag ge dig mina tips! Vill inte ge dig några dåliga nämligen :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s