Äventyret fortsätter..

För exakt två år sedan gick jag ut med att jag skulle över till Island och jobba från maj till augusti. På ett sätt känns det som igår men på ett sätt känns det som att ön alltid har varit en del av mig. Kom ihåg när jag landade i ett regnigt Keflavík och blev upplockad av Sólmundur. Hela bilresan satt jag i stort sett med öppen mun och var helt imponerad av landskapet. Alla dessa vackra lavafält och magiska berg. Jag tror att det var då jag på något sätt förstod att denna ön kommer betyda massa för mig, resten av livet.

Igår satt jag och skickade ut lite blänkare att jag söker ett jobb även i sommar och jag fick napp. Eftersom jag fortfarande inte fått svar från några så väntar jag med att bekräfta. Men glädjen jag kände i magen när jag fick detta svar går inte att beskriva. Läget är bra, det ligger dessutom vid havet så kanske kan hoppas på bättre väder. Det är fortfarande ”nära” till Reykjavík och vill jag besöka Sólhestar så ska det inte va så svårt att arrangera då vi har dagsturer till den orten. Dessutom är kvinnan som driver stället utbildad på Hólar så hoppas på att få lära mig massor!

IMG_7739.PNGJag och min fine Háfeti, på min första strandtur ihop. Lycklig att jag fortfarande kommer kunna åka och hänga med honom denna sommaren också. Han har så mycket potential, bara att alla inte ser vad jag ser!

 

Annonser

2 kommentarer

  1. Helena · februari 11, 2015

    Men gud vad roligt att åka till Island och jobba :)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s