Det finns fortfarande hopp om mänskligheten

Igår när jag la ut en blänkare på en isländsk Facebook-grupp så var det en man som uppmärksammade det. Han taggade folk han trodde var intresserade, skrev även ett eget inlägg i gruppen (på isländska, så att alla lättare skulle förstå) och taggade mig även i en status. Saken är den att jag blir så himla glad att jag kan få hjälp att hitta rätt gård för mig, eftersom det finns så många och såklart att det finns fula fiskar även på ön. I och med att jag vet ungefär vart jag vill vara har han berättat vilka som finns i närheten och när jag ger förslag på gårdar jag kan tänka mig erbjuder han sig att ta första kontakten med dem. Eftersom han är isländsk-svensk blir det lättare för honom att kolla läget. Annars har jag ofta upplevt att man hört av sig till dem, utan att få något svar. Inte för att de inte är intresserade (för det har de lagt ut på nätet) utan för att det är krabbigt med mail-kontakt. För det vet jag själv, många gånger såg vi mail i Sólhestar-inkorgen som vi fick hjälpa till att svara på.

IMG_7742.PNG

IMG_7747

 

Så nu finns det 8 gårdar att välja med just nu, därför kan jag välja med magkänslan. Den har jag alltid litat på förr och det har ju funkat! ;)

Annonser

2 kommentarer

  1. Anna-Karin Penzo · februari 12, 2015

    Ibland är livet riktigt häftigt! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s