Islandshästvärlden <3

Igår var jag på en ridskola med tjejen jag är kontaktperson till. Hon älskar hästar precis som jag och blir glad bara hon får klappa en. Eftersom vi hade lite tid över åkte vi inom stans ridskola en stund för att klappa lite på hästarna i stallet och kolla på ridlektion. Men så fort jag sätter min fot på stället blir jag illa till mods. Visst är det så att hästarna har en bra miljö att vistas i men kollade man in i deras ögon såg de olyckliga ut. Många kom inte ens fram för att hälsa när vi ställde oss vid boxen. Även under ridning reagerade jag då de har så mycket utrustning på vissa hästar, som inte ens behövs. Och som nybörjarna inte vet varför de har den utrustningen..

Därför är glad att jag håller på med det jag verkligen älskar. Och med så lite tillbehör som möjligt. =)

IMG_2833

Annonser

2 kommentarer

  1. Marie · februari 24, 2015

    Känner igen den känslan!

    • Natalie Eriksson · februari 24, 2015

      Great minds think alike! Vilka lyckopiller våra fluffiga hästar är!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s