Hopp om mänskligheten #2

La idag ut en personlig annons i mitt flöde och bad folk dela. I skrivandets stund är den redan uppe i 5 delningar och får meddelanden från okända personer som hjälper mig och kommer med tips. Ikväll älskar jag världen och dess befolkning. Att hjälpas åt är det finaste man kan göra.

IMG_7900.JPG

 

Grundaren och ägaren av Hest.is har jag som vän på Facebook sen i somras och blev glad när jag såg att hon valde att dela annonsen från sidans Facebook. På så sätt når den ut till 4677 personer (de flesta är troligtvis boende på Island) som alla har något genemsamt – islandshästen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s