Island<3

Island är ett mycket speciellt land, på många sätt, alla hinner/orkar jag inte gå igenom i just detta inlägget. Men snubblade över en artikel om Einar Öder Magnússons bortgång och läste då att hans älskade häst fick följa med i kyrkan. Det är ingen liten, obetydlig kyrka på landsbygden utan en av Islands stoltheter -Hallgrímskirkja. I Sverige hade hästen inte ens fått följa med in på kyrkans område, men på Island, där är den hjärtligt välkommen in i kyrkan och får vara med sin ägare på vägen mot den sista vilan. Allt är så fint och vilket avslut Einar får. Einar var och är en stor legend inom islandshästvärlden och det är så himla tråkigt att han gick bort vid så ung ålder som 53.

einar1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s