Dagens ridpass

Ni vet en sån ridtur när man inte ens vill hoppa av hästen, för att allt gick så bra? Ett sånt hade jag idag! Lyhörd, pigg och så jättefin samlad tölt. Åh denna häst! Satt med världens léende hela rundan! <3 Känns som att jag har lärt mig så mycket, bara sen jag började rida denna häst! En riktig läromästare som inte ger något gratis, på det viset lär jag mig på riktigt. Kul att jämföra bilder från början tills nu, för jag ser skillnad när jag kollar tillbaks. Har inga akutella bilder just nu, men så fort vi har tagit det lovar jag att bjuda på en jämförelse! :)

IMG_8039.JPG
Vilda passade så bra i det nya tränset jag köpt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s