Sommar på Island

Efter att sedan i stort sett december/januari lagt ut krokar om jobb i sommar så har erbjudanden nästan haglat in den senaste tiden. Har bestämt mig, ändrat mig för att sedan bestämma mig för ett annat alternativ. Hela tiden följt magkänslan, den har hjälpt mig så  många gånger förr. Men nu är datum spikat och jag är som ett barn på julafton. Kommer inte att gå ut med vart det bär hän än, men det är på södra ön på ett ställe med riktigt fina hästar och massa roliga äventyr!

IMG_8105.JPG

 

Lånade en bild ifrån deras Facebook, som visar lite av det som jag kommer att syssla med! :)

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s