When nothings goes right, go left!

Ni vet när du är så arg att du inte vet vart du ska ta vägen? Som att man kan lägga sig ner på marken och antingen gråta eller kasta en sten mot en ruta? Så arg, besviken och ledsen har jag varit idag. Jag har kämpat mot motgångar i skolan i princip sedan jag började och när man gång på gång får en smällkäft orkar man till slut inte längre. Så idag när jag skulle köra mot jobbet var jag inte bara arg, utan besviken och ledsen också. Vilket kunde sluta riktigt illa, då jag var SÅHÄR nära att krocka!

Så istället för att köra de tre milen till jobbet åkte jag och betalade resterande på min soffa för att sedan parkera mitt feta arsle ute i Agdatorp. Det var precis vad jag behövde efter en sån tråkig eftermiddag. God mat, glass och bra sällskap<3

IMG_7982.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s