Winners never quit, loosers never win

Efter en introduktion på Karlskrona-kontoret hos Mats åkte jag till stallet. Egentligen var jag nog inte tillräckligt sansad och fokuserad idag (fortfarande samma problem som igår) för att ens hoppa upp på hästryggen men i slutet av passet hade jag henne exakt där jag ville ha henne igen. Det kändes bra, avsluta på topp är bra för oss båda! Lovar att skärpa mig till nästa gång Vilda!

IMG_8158.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s