Lycka på fyra ben

Imorse fick jag ett sms av Margareta där hon frågade om jag ville följa med ut på en ridtur på eftermiddagen. Då mina gruppmedlemmar inte kunde träffa mig idag och jag inte jobbade förräns ikväll tackade jag ja. Kände att vi hade något att bevisa för oss själva efter gårdagens pass och jag är nöjd med det vi gjorde idag. Kommer säkert dö av träningsvärk i ljumskar och ben imorgon, dock kommer det vara värt det då jag känner att vi va med på banan igen. När allt känns bra efter ett pass på Vilda känns livet så enkelt. Då hon inte är alldeles enkel att rida blir man lycklig när man får en fin kort och ren tölt eller en galopp där man känner att hon verkligen bär sig själv (och mig såklart..hehe).

IMG_8181.JPG

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s