LF Blekinge

Jag känner att jag numera har ett flyt. Började ett nytt jobb för två veckor sedan på Länsförsökringar Blekinge och har hamnat i en rolig grupp, inte sämre är det att jag får jobba med en av mina absoluta bästa vänner. Även om hon skämmer ut mig på fikorna (bland annat berättar att jag blivit snuskigare sen jag började umgås med henne) så är hon ett enormt stöd och hjälp. Jag berättade redan från början att jag inte har någon möjlighet att jobba för dem något i sommar, men som förhoppning har jag att jag kommer kunna jobba på kontoren i höst. Jag älskar nämligen att hjälpa folk få en bättre lösning än vad de har idag! :)

LFblekingeBehöver ni hjälp med bank och försäkring, tveka inte att höra av er. Kan jag inte hjälpa er så finns det garanterat någon annan i bolaget som kan. Dessutom så finns vi numera på Facebook, ni kan like:a oss här!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s