Fina Vilda

Kände idag hur min ridabstinens bara kröp i hela kroppen. Vilda var ledig så det var fritt fram för mig att ta en tur! Och idag kändes det verkligen som att det vi tränat på den senaste tiden bara släppte. Vet att jag nästan säger så efter varje ridpass men att rida är så roligt just nu!!!! Som att det går framåt, på riktigt liksom. Hon är arbetsvillig, nöjd och uppmärksam och jag känner att jag utvecklats som ryttare tack vare henne. Hon har allt, gäller bara för mig att lära mig att plocka fram det. Men vi är på god väg!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s