Watford delux

Kan inte ens komma ihåg hur länge jag har velat byta ut min gamla soffa. Suttit på Blocket och kollat om det funnits något intressant, men det blev aldrig något av det. Efter nästan 5 år med min gamla soffa som haft plats för många var det dags att byta ut den. Köpte nämligen min nya på impuls, ett konstigt impulsköp men sen den kom igår har jag hängt i den all min lediga tid. Jag ÄLSKAR den och ångrar inte att jag köpte den för en sekund! ;-D

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s